Speciaal voor moederdag heeft NIVEA de ‘Ode aan mamacampagne gelanceerd en met veel plezier mag ik hieraan meewerken! De Silk Mousse Creme Care doucheschuim is omgetoverd tot een limited edition versierbare fles en zal van 8 t/m 14 mei 2017 exclusief te koop zijn bij elk Kruidvat filiaal voor €3,99. Inclusief een blauwe watervaste stift waarmee iets persoonlijks geschreven en/of getekend kan worden op de speciaal naar wit aangepaste verpakking. Want elke moeder verdient een persoonlijk cadeau… En hoe leuk dat dat nu kan in combinatie met een heerlijk product!

Wil jij ook zo’n unieke door mij versierde Delfts blauwe NIVEA fles? Kom zaterdag 13 mei 2017 naar het Kruidvat filiaal aan het Polderplein 225 – 227 in Hoofddorp waar ik van 13:00 – 17:00 uur aanwezig zal zijn en JOUW fles zal versieren!

Extra reden om te komen: er zal een win-actie zijn via Social Media de dagen op en na Moederdag. Je kunt je versierde cadeau (en/of eigen creatie) delen op Social Media met #NIVEAmoederdag. Hierbij maak je kans op een weekend weg met het gezin! Hopelijk tot 13 mei!

UPDATE: De 2017 NIVEA moederdag-campagne is verkozen tot 1 van de meest opvallende ‘moederdaginhakers’ van dit jaar (bron: ADFORMATIE)! Hieronder wat impressies van de leuke & succesvolle middag:

[metaslider id=3584]


Bekijk hier de NIVEA ‘ode aan mama’ video (gemaakt door FCB Amsterdam)