Wat een eer dat ik voor de Nederlandse Eline en ‘haar’ Canadese Euan hun trouwkaart mocht illustreren! Aangezien het thema van hun huwelijk Delfts blauw is, was deze opdracht een ‘match made in heaven’…

Tijdens een Skype sessie heb ik samen met Eline & Euan hun wensenlijst besproken; welke persoonlijke elementen wilden zij graag terug zien in de illustraties. Het was heerlijk om een stapel A3 vellen vol te schilderen met molens, bloemen, Canadeze maple leaf bladeren, hun 2 poezen, ijshockey- en tandartselementen en overige kleine details. Vervolgens mochten Eline & Euan de beste illustraties uitkiezen waarmee ik de definitieve layout heb opgezet in Photoshop. In Canada is vervolgens de tekst toegevoegd. Het glanzende parelmoer papier waarop het persoonlijke ontwerp is gedrukt heeft geresulteerd in een feestelijke en bijzonder mooie trouwkaart. Trots op het eindresultaat!

Three Delft Blue pics of EE's wedding invite

Ik wens het bruidspaar een fantastische trouwdag toe in juni en veel liefdevolle jaren!

NB. i.v.m. privacy heb ik op bovenstaande foto’s de exacte trouwdatum + het persoonlijk webadres in Photoshop verwijderd.