1 van mijn favoriete materialen om mee te werken is ecoline. Voor BBNC uitgevers mocht ik de cover illustreren voor het boekje ‘Elke week een lijstje‘.

Ecoline tryouts Handlettering for book cover

Elk woord heb ik in verschillende letters en vormen geschetst, aangevuld met patronen en (natuurlijk) Delfts blauw elementen. Nadat ik met zorg het kleurenpalet had samengesteld ben ik de beste woorden en patronen in ecoline gaan uitwerken. Zo is stapsgewijs het eindbeeld ontstaan…

Elke week een lijstje‘ is een boek dat je leven gaat veranderen. Bekijk het eens van de zonnige kant: maak elke week van het jaar in opdracht een lijstje van alle mooie, leuke, fantastische, krachtige, diepzinnige, natuurlijke en creatieve dingen om je heen en ontdek schoonheid op plekken waar je niet had gedacht het te kunnen vinden! Zo wordt elke week van het komende jaar doordachter en diepzinniger. Vul lijstjes in over je favoriete vrijetijdsbestedingen, plekken om te ontspannen, gezonde snacks, guilty pleasures, mooiste films, beste aankopen ooit, favoriete boeken, goede eigenschappen (van jezelf en van anderen), de beste cadeaus, de mooiste momenten van je leven, woorden die je een warm gevoel geven, dingen waar je energie van krijgt en nog veel meer! De lijstjes zijn geordend op seizoen: begin met het lijstje dat overeenkomt met het weeknummer van dat moment.

Picture dairy book with ecoline illustration incl handlettering

Uitgegeven door MUS van BBNC uitgevers
ISBN 978-90-453223-8-4
186 x 127 x 22 mm
Prijs € 12,950