Mijn nieuwste boek is het leukste cadeau voor de feestdagen en vanaf nu overal te koop.

Stapel Knip- en kleurboeken met snoepwinkel coverHet enige echte knip- & kleurboek‘ daagt kinderen uit tot meer dan alleen tekenen en kleuren: wanneer ze de kleurplaat langs de lijnen inknippen (met eventuele hulp van een ouder iemand), ontstaat er laagje voor laagje een geheel nieuwe scène in de kleurplaat. Zodra je dan de eerste pagina weer terugslaat, zie je de volledige voorstelling van de kleurplaten gezamenlijk in volle glorie. Het enige echte knip- & kleurboek bevat 6 verschillende diorama’s, ingenieus opgebouwd uit gemiddeld 6 lagen. Stapels knutsel- en kleurplezier voor kids en hun ouders!

Het enige echte knip- & kleurboek‘ is absoluut het leukste cadeau voor Sinterklaas, voor onder de kerstboom en natuurlijke elke verjaardag! Vanaf nu overal verkrijgbaar, zowel on- als offline.

Dit boek is het resultaat van een e-mail welke ik in maart 2015 naar 3 verschillende uitgevers heb gestuurd. 1 hiervan was BBNC uitgevers waarvan ik een heel enthousiaste e-mail ontving met de vraag of ik die week nog langs kon komen voor een kennismaking. Het was een heel leuk gesprek waarin verschillende ideeën werden besproken en ik naar huis ging met de opdracht een ‘gelaagde kleurplaat’ te maken. De schets werd akkoord bevonden, een contract volgde en 6 weken later stond ‘oma’s snoepwinkel‘ in de nieuwe BBNC verkoopbrochure.

Ik heb heel veel plezier gehad in het maken van de 6 diorama illustraties voor mijn uitgever BBNC. Terwijl ik nadacht over wat ik wilde gaan tekenen, druk was met research en A3 vellen vol schetste, was het alsof ik terug in de tijd ging… heerlijk tekenend aan de keukentafel als een kind. Ik vond het altijd heerlijk daar te zitten (vaak met mijn vriendin Leonie) en te tekenen, te kleuren en mijn fantasie de vrije loop te laten.” 

Het A4-boek bevat de volgende 6 diorama’s: het familie circus, de kiekeboe oceaan, het fijne boerenleven en (hieronder afgebeeld) Oma’s snoepwinkel, mijn stad + het magische bos.

3 ingelijste diorama's

Leeftijdscategorie: 6 – 70+ jaar
Uitgegeven door BBNC uitgevers
ISBN 978-90-453188-2-0, A4 formaat, prijs € 9,95
Verkrijgbaar bij vele (online) winkels zoals bruna.nl, lobbes.nlbol.com en ako.nl (ISBN 978-90-453188-2-0).

Mocht je interesse hebben in een gesigneerd exemplaar, de boeken zijn ook bij mij te koop dus neem gerust contact op!