Instagram pic Delfts Blauw winterkaarten doosjesOp mijn verjaardag (31 augustus) ontving ik een postpakket van mijn uitgever met de eerste 10 doosjes van mijn nieuwste project: Delfts Blauw winterkaarten om zelf in te kleuren. Wat een mooi verjaardagscadeau! En wat ben ik wederom blij en trots op het eindresultaat…

Deze prachtige set winter-inkleur-kaarten brengen je meteen in winterse sferen en geven je een warm gevoel vanbinnen door de nostalgische Delfts blauw illustraties.

20 verschillende winterkaarten in Delfts blauw style om zelf in te kleuren inclusief 20 bijpassende witte enveloppen. Verblijd je familie, vrienden en collega’s in de decembermaand eens met 1 van deze unieke en zelf ingekleurde winterkaarten! Helemaal leuk om naar het buitenland te sturen. Vanwege de grote diversiteit aan illustraties ook perfect voor NA de feestelijk December maand. De kaarten zijn gedrukt op glad papier geschikt voor zowel potloden, stiften als diverse verfmaterialen.

Bekijk hieronder alvast 6 van de 20 kaarten. Delfts Blauw winterkaarten is verkrijgbaar bij vele (online) winkels zoals bol.comako.nleci en bruna.

[metaslider id=3764]

 

Uitgegeven door MUS van BBNC uitgevers
ISBN 978-90-453216-8-4
Enkelzijdige kaarten: 15 x 15 cm
Prijs € 9,99