Voor de ZOMER! 2017 editie van het creatieve tijdschrift  van Sestra heb ik een openklap-poster mogen illustreren met de quote ‘Thank you for your part in my journey‘ passende bij het thema ‘vriendschap‘.

SESTRA_zomer2017_inhoudsopgave_ThankYouPreview

Allereerst heb ik elk woord in diverse variaties geschetst, uitgeknipt en ben vervolgens gaan schuiven met de woorden. Hierna heb ik 3 verschillende lay-out opties voorgelegd aan de klant en overleg gehad m.b.t. het kleurenschema.

Thank You quote pencilsketches

Na akkoord op 1 van de 3 schetsen heb ik in ecoline de tekst als een poster uitgewerkt en natuur-gerelateerde elementen geschilderd varierend van blaadjes, takken en vlinders. Nadat alles was ingescand heb ik in Photoshop gewerkt aan de totale lay-out en de compositie van de poster. Een extra bonus was het moeten maken van een patroon ten behoeve van de achterzijde van de uitklap-poster…

Ecoline trio illustraties SESTRA

 

Het eindresultaat is werkelijk prachtig geworden en ik ben SUPER trots op mijn eerste ‘editorial‘ opdracht – iets mogen tekenen voor een tijdschrift stond al een poosje bovenaan mijn ‘wishlist‘ en wat ontzettend bijzonder dat ik dit voor dit mooie magazine heb mogen doen!

Binnenzijde magazine, poster uitgeklapt:

Uitklapposter foto Sestra magazine zomer 2017 Thank You quote

Binnenzijde magazine, achterzijde uitklapposter:

Uitklapposter foto Sestra magazine zomer 2017 patroon

Het tijdschrift is vanaf nu te koop bij o.a. de (christelijke) boekenwinkel, BrunaPaagman, Primera en natuurlijk on-line te bestellen bij bol.com.

Uitgegeven door Sestra (Royal Jongbloed)
ISBN 978-94-918447-6-8
Klein A4 formaat, prijs € 8,95

SESTRA wil vrouwen helpen de verbinding te maken tussen het christelijke geloof en het leven van elke dag